• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 56.800

Kerem Ökten Haberleri

Kerem Ökten haberleri ve güncel Kerem Ökten gelişmeleri, Kerem Ökten ile ilgili tüm video, Kerem Ökten fotoğrafları ve Kerem Ökten haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Meteoroloji hava durumu verilerini yayınlarken uzmanlardan da açıklamalar gelmeye devam ediyordu, bu kez Doğu Anadolu'ya uyarılar geldi.

DİYARBAKIR

Yaz sıcakları Diyarbakır’da da aşırı olarak kendini hissettirirken geceleri de vatandaşlara uyku uyutmuyordu. Meteoroloji uzmanıysa müjdeyi verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da sıcaklıklar 40 derecenin üzerine çıkarken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, erken gelen bunaltıcı yaz sıcaklıkları için açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yurt geneli hava durumu için açıklamalar yaptı, sekiz gün sürecek dedi. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken Diyarbakır’da sıcaklıklar gittikçe artmaya başlıyor.

YAŞAM

Meteoroloji son zamanlarda yurt geneline sürekli aşırı sıcak haberleri verirken bu kez uzman isimden müjdeli haber geldi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uyarılarını yapmaya devam ederken uzman isim Diyarbakır’ı rahatlatacak haberi verdi, yurt geneli için açıklamalar yaptı.

DİYARBAKIR

Yaz dönemine girilirken hava sıcaklıkları da Diyarbakır'da yüksek seyrediyor. Meteoroloji uzmanının açıklamaları da akıllara yaz mı kış mı sorusunu getiriyor.

YAŞAM

Sıcak hava dalgası kendini hissettirmeye başladı, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaptığı açıklamasında hava durumuna dair açıklamalar yaptı.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları uyarılarını yapmaya devam ederken Diyarbakır'da da havalar ısınmaya başlıyor. İşte detaylar...

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu beklentilerini yayınlarken bir uyarı da meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den geldi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Ankara için sağanak yağış uyarısında bulunurken Haziran ayına da dikkat çekti.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten uyarılarını yaptı, yağışların yaşanacağı yerlere dikkat çekti. Peki Van'a kar yağışı mı geliyor?

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu uzmanları gün gün duyurularını yapmaya devam ederken bu yaz geçtiğimiz yaz gibi sıcak olmayacak dedi.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten duyurdu, Diyarbakır’ı da etkileyecek hava durumunda değişim olacağını açıkladı.

YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

Diyarbakır’da hava durumuna dair tahminlerini meteoroloji yayınlamaya devam ederken uzmanlardan da uyarılar geliyor.

Meteoroloji hava tahmin uzmanı Kerem Ökten, Diyarbakır Urfa Antep Elazığ Bingöl Tunceli dahil birçok il için bıkacaksınız dedi uyardı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den Diyarbakır Elazığ Bingöl Muş Antep’e uyarı geldi, dolu yağışı dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

GÜNCEL

Diyarbakırlıların da yüzbinlerce nüfusa sahip olduğu başta İstanbul olmak üzere meteoroloji uzmanından iki il için uyarı geldi.

GÜNCEL

Meteorolojik kaynaklar hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken yüzbinlerce Diyarbakırlı'nın da yaşadığı İstanbul'da hava bugün tamamen yağışlı.

GÜNCEL

Meteoroloji uzmanı uyarılarını yaptı, Salı ve Çarşamba gününe dikkatleri çekti. Bölgeye kar mı geliyor? İşte detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’a kar mı geliyor? Meteoroloji il il hava durumunu yayınlayıp uyarılarını yaparken meteoroloji uzmanları da açıklamalarına devam ediyor.

GÜNCEL

Diyarbakır Adıyaman Elazığ Mardin İstanbul gibi illerde de yağışlar yaşanırken kuraklık endişeleri için meteoroloji uzmanı duyurdu.

Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve çevredeki illere uyarılar geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan açıklamalarla birlikte vatandaşlara uyarılar da geldi. Tüm ayrıntıları...