• USD
  • EUR
  • ALTIN 2.800,76
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.100

Kırtasiye Haberleri

Kırtasiye haberleri ve güncel Kırtasiye gelişmeleri, Kırtasiye ile ilgili tüm video, Kırtasiye fotoğrafları ve Kırtasiye haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


ÇERMİK

Çermik’te hayırsever insanların katkılarıyla 250 öğrencinin kırtasiye ihtiyacı giderildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çınar ilçesinde çıkan yangından etkilenen öğrenciler için harekete geçti, kırtasiye desteğinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile okula başlayan dezavantajlı 3 bin 100 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunduğunu açıkladı.

Diyarbakır Yenişehir Muhtarı Aziz Keleş, “Küçük Kalplere Dokunuş” projesini başlatarak, 4 aylık muhtarlık maaşını yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye yardımında...

2024-25 eğitim öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala öğrencileri alışveriş heyecanı sararken, Diyarbakır’da velileri ise kara kara düşündürüyor.

YAŞAM

Diyarbakır’da da okulların açılmasına kısa bir süre kala uzmanlardan velilerine merdiven altı ürünlere dikkat etmeleri konusunda uyarı oldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, belediye bünyesinde kurslarından faydalanan 120 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı, 880 öğrenciye daha kırtasiye yardımı yapılacak.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı Diyarbakır dahil tüm illerde harekete geçti, okullar açılmadan evvel kırtasiyelerdeki fiyat, etiket ve ürün güvenliği denetimi yaptı.