• USD 34,06
  • EUR 38,03
  • ALTIN 2.808,79
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.800

Kristijan Lovric Haberleri

Kristijan Lovric haberleri ve güncel Kristijan Lovric gelişmeleri, Kristijan Lovric ile ilgili tüm video, Kristijan Lovric fotoğrafları ve Kristijan Lovric haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Amedspor taraftarları ise iki yeni transfer sonrasında sosyal medyada yaptıkları yorumla, "rakipler düşünsün" ifadelerine yer veriyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi geçtiğimiz hafta iki futbolcuyla anlaşmaya vardığını duyurmuş, Max Gradel ve Kristijan Lovric olduğunu açıklamıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz haftalarda kadrosuna kattığı Max Gradel’in lisansı çıkarken Lovric’in lisansı henüz çıkmadı.

AMEDSPOR

TFF 1. Lig’in piyasa değeri en yüksek olan futbolcuları belli olurken Amedspor’dan iki futbolcu var ki en pahalı 5 futbolcu...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, resmi sosyal medya hesabından Kristijan Lovric’i paylaştı. Lovric’in ilk mesajı ise Kürtçe oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, milli aranın girdiği 10 günlük sürede Max Gradel’i duyurdu, şimdi de Kristijan Lovric’i duyurmaya hazırlanıyor.

AMEDSPOR

Amedspor’un anlaşma sağladığı iddia edilen Kristijan Lovric kimdir? Kristijan Lovric kaç yaşındadır? İşte Kristijan Lovric hakkında ayrıntılar…

AMEDSPOR

Amedspor 28 yaşındaki forvet oyuncusu Kristijan Lovric’e anlaşma sağladı. İşte detayları…