• USD 34,09
  • EUR 37,97
  • ALTIN 2.823,28
  • BİST100 9.764
  • BTC 59.900

Max Gradel Haberleri

Max Gradel haberleri ve güncel Max Gradel gelişmeleri, Max Gradel ile ilgili tüm video, Max Gradel fotoğrafları ve Max Gradel haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Sakaryaspor Amedspor maçıyla birlikte başlayan kriz sebebi ile birçok futbolcusuyla yolları ayırırken bu isimler arasında Max Gradel’de yer almıştı.

AMEDSPOR

Amedspor taraftarları ise iki yeni transfer sonrasında sosyal medyada yaptıkları yorumla, "rakipler düşünsün" ifadelerine yer veriyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi geçtiğimiz hafta iki futbolcuyla anlaşmaya vardığını duyurmuş, Max Gradel ve Kristijan Lovric olduğunu açıklamıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz haftalarda kadrosuna kattığı Max Gradel’in lisansı çıkarken Lovric’in lisansı henüz çıkmadı.

AMEDSPOR

TFF 1. Lig’de piyasa değeri en yüksek olan kulüpler belli oldu, Amedspor dördüncü sıraya yükseldi.

AMEDSPOR

Sakaryaspor’da sözleşmesini fesheden yıldız futbolcu Max Gradel Amedspor’a imzayı attı. Peki, Max Gradel kimdir? Detaylar haberimizde...

AMEDSPOR

Sakaryaspor’da sözleşmesini feshettiği belirtilen yıldız futbolcu Max Gradel’in Amedspor ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

AMEDSPOR

Sakaryaspor’un yeni transferi Max Gradel, takımında 3 maça çıkarken şimdi ise kulüpten ayrılmak istiyor, Amedspor futbolcuya talip oldu.