• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Muşspor Haberleri

Muşspor haberleri ve güncel Muşspor gelişmeleri, Muşspor ile ilgili tüm video, Muşspor fotoğrafları ve Muşspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Amedspor’un başlattığı Kürtçe forma tanıtım filmine Batman Petrolspor, Vanspor ve Mardinspor’dan sonra şimdi de Muşsspor eklendi.

SPOR

TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Muşspor’un isim ve logo değişikliği talebi kabul edildi. İşte detayları…

SPOR

Muşspor, geçtiğimiz dönemlerde Süper Lig’in de havasını solumuş olan Türk asıllı Alman futbolcuyu kadrosuna kattı.

SPOR

2023/24 sezonu geride kalırken ve şampiyonlar belli olurken Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan da birçok kulüp üst lige çıkma başarısı gösterdi.

SPOR

3. Lig 4. Grup’ta play-off’lara kalan Muşspor, finalde Erbaaspor’a penaltılar sonucu kaybederek 2. Lig biletini alamadı.

SPOR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Batman Petrolspor’un ardından Elazığspor’da play-off’larda 2. Lig’e yükseldi. Öte yandan yarında Erbaaspor - Muşspor final...

AMEDSPOR

2023/24 sezonuna Amedspor’un kaptanı olarak başlayan tecrübeli futbolcu, disiplinsiz davranışları sebebiyle devre arasında gönderilmişti.

SPOR

2023/24 sezonu geride kalmaya doğru giderken Play-Off mücadeleleri de devam ediyor. Peki TFF 3.Lig Play-Off maçları nerede yayınlanacak?

SPOR

TFF 3.Lig’de Play-Off’lara kalan Muşspor, rakiplerini eleyerek finale kalmayı başardı. Finali de alırsa 2.Ligde mücadele etmeye hak kazanacak.

SPOR

Muşspor, sahasında Bursa Yıldırımspor’u 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi ve Tokat Plevnespor’la eşleşti.

GÜNCEL

Muş 1984 Muşspor Kulübü, Bursa Yıldırımspor karşılaşmasından sonra taraftarların neden olduğu olaylar sonrası ceza aldı.