• 18-10-2024
  • USD 34,20
  • EUR 37,06
  • STERLIN 44,69
  • ALTIN 2.977,87
  • BİST100 9.002
  • BTC 67.000

Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır Valiliği, 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlının, Jandarma ekipleri tarafından yakalandığını bildirdi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde kenevir tarlasında öldürülen Cevat ve Muzaffer Oğuz kuzenlerin cinayetin zanlısı R.M., jandarma yakalanarak, sevk edildikleri makamlarca tutuklandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, bir ayda 469 kişiyi yakalandığını, 168 şüphelinin ise tutuklandığını duyurdu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da emniyet ekiplerince temmuz ayında yapılan operasyonlar sonucunda yüklü miktarda uyuşturucu madde yakalanırken, 471 şüpheliden 81’i tutuklandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Emniyeti, Temmuz ayında 475 şüpheliden 152’sinin tutuklandığını açıkladı. Öte yandan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiği bildirildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan iki kafeye silahlı saldırı ve ses bombası atan ve gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da 12 yıl önce çıkan tartışmada silahla vurularak hayatını kaybeden Ali Tekdağ’ın zanlıları olan Bahri Bansi ve oğlu Aziz Bansi,...

SON DAKİKA

Diyarbakır’da Mayıs ayında düzenlenen kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 132 şüpheliden 21'i tutuklandığı belirtildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da dün yolun karşısına geçerken İlayda A.’ya çarparak ağır yaralayan otomobilin sürücüsü Ö.D. gözaltına alındı. İlayda’nın hayati tehlikesi sürüyor.

SON DAKİKA

Kars’ta çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 19 kişi yakalandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da kesinleşmiş hapis cezası olan firari iki zanlı yakalandı. Zanlılar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

GÜNCEL

Van’da, birçok rahatsızlığı bulunan 81 yaşındaki Makbule Özer, ATK’nin “Cezaevinde kalabilir” raporu üzerine tekrar tutuklandı.

SUR

Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki olaylarla ilgili gözaltına alınan ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu belirtilen Uğur Gezer, tutuklandı.

GÜNCEL

Dün geceki utanç sahnesinin baş aktörü Faruk Koca hakkında son dakika gelişmeleri ardı ardına yaşanıyor! Sahaya dalıp hakem Halil Umut...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde polis ekiplerinin bir haftada düzenlediği huzur uygulamalarında yakalanan, aralarında firari hükümlülerin de olduğu 11 şüpheli, tutuklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerince kent genelinde kasım ayında gözaltına alınan 530 şüpheliden 145’i...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde polisin iki hafta boyunca yaptığı huzur uygulamalarında yakalanan 45 şüpheliden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SON DAKİKA

Kara para aklama iddiaları nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de aralarında olduğu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, oto galerici Serdar Tokur'u, iş yerinin önünde tabancayla vurarak öldüren İ.T. ve ona yardım eden S.A. ile Ş.G., tutuklandı.