2024 ALES 3  başvurusu başladı mı? hangi tarihte yapılacak? 2024 ALES 3  başvurusu başladı mı? hangi tarihte yapılacak?

Uzun yıllardır CHP Genel Merkezi'nde yaşayan Şero'nun ölümünü, tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Tarkan Özçetin duyurdu.

Özçetin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamasını büyük bir üzüntüyle bildirdiğini belirten Özçetin, "20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi Şero, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. 20'yi bulan ileri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan Şero, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. Şero'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

CHP LİDERİ DEFİN TÖRENİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 2004 yılında CHP Genel Merkezi binası inşaatında dünyaya gelen ve bugüne kadar Genel Merkez binasında yaşamını sürdüren CHP’nin kedisi Şero’nun defin törenine katıldı.

ŞERO HAKKINDA
Şerafettin (2005-28 Eylül 2024, genellikle Şero), Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'daki genel merkezinde yaşayan bir kedi. Şero, 32 binden fazla takipçisi olan bir Twitter hesabının olmasıyla ünlüdür, ancak hesabın arkasındaki gerçek operatör bilinmemektedir. Şero CHP'nin maskotudur ve 'standart sosyal demokratik kedi' olarak tanımlanır. Twitter hesabında yapılan tuhaf ve mizahi politik yorumlar için haberlerde sürekli olarak yer alan Şero, Türk siyasetinde önemli bir ikondur.

Yaşına bağlı gelişen sağlık sorunları nedeniyle 28 Eylül 2024 tarihinde ölmüştür.

Kaynak: Haber Merkezi