4 ay önce vücut direncinin düşmesi şikayeti ile İzmir’de doktora başvuran 47 yaşındaki Fabrika işçisi Kadir Özdemir’e omurilik tümörü tanısı kondu. Ameliyat için arayışa giren Özdemir’in, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirildi.

“HASTA KADAR BİZ DE MUTLU OLDUK”
Konuyla ilgili konuşan Doç. Dr. Abdurrahman Çetin; “45 yaşındaki hasta bize İzmir'den geldi. Bel ağrısı ve ayaklarda uyuşma şikayetleri vardı. İzmir’de yaptırdığı tetkiklerde belinde tümör saptanmış, tedavi olmak için bize başvurdu. Burada yaptığımız ileri tetkiklerde de ameliyat olması gerektiği, aksi halde idrar ve büyük abdestini kaçırma ihtimali vardı. Ameliyatını yaptığımız hastamızın belindeki tümörü başarılı bir şekilde çıkardık, patoloji sonucu iyi huylu çıkınca hasta kadar biz de mutlu olduk.” diye konuştu.

Diyarbakır'da kayyumun kapattığı Zarokistan yeniden açıldı! Diyarbakır'da kayyumun kapattığı Zarokistan yeniden açıldı!

“SAĞLIĞIMA DİYARBAKIR’DA KAVUŞTUM”
İzmir’den Diyarbakır’a ameliyat için gelen Kadir Özdemir ise, “4 ay önce fiziksel olarak direncim düşmeye başlamıştı. Bir şeyim yok desem de yine hastaneye gidip kontrollerimi gerçekleştirdim. Kontrollerden sonra omuriliğimde tümör olduğu ortaya çıktı. Tümör olduğunu öğrendikten sonra Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli olan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Abdurrahman Çetin doktorumuza ulaştık. Diyarbakır’a giderek doktorumuz ile ameliyat için görüştük. Ameliyattan sonra 2 gün müşahade altına alındım. Sonrasında sağlıklı bir şekilde taburcu olup tekrardan İzmir’e geldik. Şu anda bütün sonuçlarım temiz ve kendimi toplamaya başladım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlığıma Diyarbakır’da kavuştum.” Dedi.

Kaynak: Bülten