Narin'in raporunda dikkat çeken sonuç! Arkadan sarılmış Narin'in raporunda dikkat çeken sonuç! Arkadan sarılmış

Yangın, ilçeye bağlı Yamanlar mevkiinde 4 gün önce saat 21.00 sıralarında meydana gelmişti. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yangında hasar gören alanlar ise drone ile görüntülendi. Görüntülerde yanan alanlar ve ormanlık alandan yükselen dumanlar yer aldı.

Yerleşim yerlerine sıçrayan, 16 evin ve çok sayıda iş yerinin yandığı Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı’ndaki yangın ise 3 gündür devam ediyor.

İzmir’in 3 Ilçesi Yanıyor! Havadan Ve Karadan Müdahale

BİRÇOK İŞ YERİ VE EV YANGINDAN ETKİLENDİ
Öte yandan, yangın sebebiyle birçok ev ve iş yerinde büyük hasarlar oluşmuştu. Yangının yerleşim yerlerine yaklaşmasıyla birlikte ekipler, bölgedeki vatandaşları güvenli alanlara tahliye etmişti.

MENDERES VE URLA’DAKİ YANGINLAR 2'NCİ GÜNÜNDE
Menderes ilçesi, Şaşal Mahallesi yakınlarında dün saat 16.30 sıralarında çıkan orman yangınına da gece boyu ekipler müdahale etti. Yangında, 2'nci güne girilirken, 5 uçak, 8 helikopter ve çok sayıda arazöz ile ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor.

Urla ilçesi Balıklıova Mahallesi'ndeki bir sitenin arkasında makilerle kaplı bölgede, dün saat 19.30 sıralarında çıkan yangına da orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

Kaynak: İHA, DHA