Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılırken, 88 yaşındaki oyuncunun bir süredir kanserle mücadele ettiği öğrenildi. Durumunu yakın dostu İbrahim Tatlıses’ten öğrenen Akbaş sevenleri, sosyal medyadan destek mesajları iletti.

İBRAHİM TATLISES DUYURDU
İbrahim Tatlıses, bir süredir kanserle mücadele eden yakın dostu Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu. Akbaş ile fotoğrafını paylaşan Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." ifadesini kullandı.

İnternet haber sitelerini ilgilendiren karar Resmî Gazete’de! İnternet haber sitelerini ilgilendiren karar Resmî Gazete’de!

KANSER HABERİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU
Akbaş, yeniden kansere yakalandığını sosyal medya paylaşımıyla sevenlerine "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam" sözleriyle duyurmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi