Diyarbakır’da gram altın 3 bin liraya dayandı! Diyarbakır’da gram altın 3 bin liraya dayandı!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin’i bulmak için yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor. Arama ekipleri, iki ayrı gruba ayrılarak farklı zaman dilimlerine odaklanıyor. Ekipler, son olarak Tavşantepe Mahallesi’ndeki bir mezarlıkta, görüntüleme cihazlarıyla detaylı bir tarama gerçekleştirdi. Bölgede arama faaliyetleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Narin Güran Yüksel Güran Diyarbakır Bağlar

Bir ekip, Narin’in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos saat 15.15 öncesini incelerken, diğer ekip ise bu saatten sonrasını araştırıyor. Bölgeden gelen ihbarlar anında değerlendiriliyor ve çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Bölgedeki çalışmalara iz sürme köpekleri de destek veriyor.

Diyarbakır’da Narin Kayboldu! Ailelerin Yaşamı Etkilendi (1)

AMCANIN ARACINDAN 2. VE 3. DNA ÖRNEKLERİ ALINDI
Halk Tv’nin haberine göre Narin’in köyünde havadan ve karadan yoğun bir çalışma var. Narin’e ne oldu sorusunun yanıtı hala bulunamazken, amca Salim Güran dün ilk kez avukatı ile görüştü. Açıklamada, “Geçtiğimiz cuma günü arabadan bir DNA örneği alınmıştı ama Adli Tıp uzmanları yeniden arabanın her parçası için örnekler aldılar. Köyün kanalizayon sistemine TÜBİTAK tarafından geliştirilen kamera sistemi ile bakılacak. Girilemeyen her noktaya ulaşılmaya çalışılıyor. Narin Güran'ın kaybolduğu saatten bugüne kadar yapılan çalışmalar her gün tekrar tekrar yapılıyor. İlk hafta 3 ihtimal vardı. 1. ihtimal Narin'in kendi başına kaybolabileceği yönündeydi. Artık bu ihtimal ortadan kalktı. Şu an 2. ve 3. ihtimale yoğunlaşıldı. Narin ya bir cinayete kurban gitti ya da kaçırıldı. Şimdi uzmanlar bu ihtimaller üzerinde çalışmalar yapıyorlar. Salim Güran'ın telefonundaki veriler geri getirilebilirse bu düğüm çözülecek" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi