2. Amatörden 1. Amatöre, 1. Amatörden de Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e namağlup olarak yükselen Kocaköy Gençlikspor, bu sezon oldukça başarılı bir grafik çizdi. 

Diyarbakır’da balık avlamak isterken boğulma tehlikesi geçirdi Diyarbakır’da balık avlamak isterken boğulma tehlikesi geçirdi

Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de çıktığı birçok maçını kazanan Kocaköy Gençlikspor, dün Diyarbakır Sanayi Sitesi SK ile karşılaştı. Karşılaşmayı büyük bir performans gösteren Kocaköy Gençlikspor, rakibini 3-0 yenerek adını play off'a yazdırdı. 

Kocaköy Gençlikspor, bu galibiyetle 54 puanla üçüncü sırada, Diyarbakır Sanayi Sitesi SK ise 51 puan ile dördüncü sırada bulunuyor.

Bu sezon başarılı bir grafik çizen Kocaköy Gençlikspor'un play off'lara kalması ilçede büyük sevinç ve coşku yarattı. Play off'a çıkmayı kutlayan Kocaköy Gençlikspor oyuncu ve taraftarlarının yeni hedefi ise bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig'e çıkıp burada mücadele etmek.

"BAL'A ÇIKARAK TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ"
Play Off'a çıkmayı garantileyen Kocaköy Gençlikspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Necat Yiğit, "Bu yolda play off'a çıkma başarısı gösteren tüm teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Çıktığımız bu yolda Kocaköy İlçesi adına çok başarılı iki sezonun ardından bu sezonda play off'a çıkma başarısı elde ettik. Bu başarıyı Play Off'ta da tekrarlayarak, BAL'a çıkarak taçlandırmak istiyoruz."dedi.

KULÜP BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Aynı zamanda Kocaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü de olan Mehmet Necat Yiğit karşılamanın ardından yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Aslı görevimiz olmamakla birlikte konu Kocaköy gençliği olunca As başkanımız Veysi Tektaş, Yöneticimiz Sayman Recep Çelik Teknik Direktörümüz Recep Pervane Kocaköy neferleri  olarak Kocaköy gençliğini kötü alışkanlıklardan arındırmak onlara spor yaptırmak için çıktığım bu yolda öncelikle  play off'a çıkma başarısı gösteren tüm teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum.
Kendi ilçemizin gençleri ile çıktığımız bu yolda Kocaköy İlçesi adına çok başarılı iki sezonun ardından bu sezonda play off'a çıkma başarısı elde ettik. Bu başarıyı Play Off'tada tekrarlayarak BAL Ligine çıkarak taçlandırmak istiyoruz.

BU BAŞARIDA BİZLERE KATKI SUNAN
Kocaköy Kaymakamımız sayın Yusuf Kaptanoğlu Pervane A.Ş.Yönetim kurulu başkanı aynı zamanda takımızın kaptanı Veysel pervane ve bizleri her maçta destekleyen yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Play of maçlarında tüm ilçemizin İş adamları ve spor bileşenlerini yanımızda görmek istiyoruz. Kocaköy ilçemizde çok güzel bir tesisimiz var ayrıca pırıl pırıl gençlere sahibiz bu güzeliklere centilmen taraftar profilinide eklersek sporun temel amacını ulaşmış olacağız Bu duygularla Kocaköy sporu BAL Ligi'nde görmek dileğiyle takımımıza yürek dolusu başarılar diliyorum. Bugünlerdeki sloganımız Spor Nerde Ben Ordayım."

Muhabir: Orhan YALÇIN