50 yıl önce yazılan mektuptaki nezaket! 50 yıl önce yazılan mektuptaki nezaket!

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam (23 Mayıs) Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Kupayı kazanan takım 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koyacak. Ayrıca, kupayı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi bileti alacak.

Dev finali kimin kazanacağı merak konusu olurken bir diğer merak konusu olan unsur da şampiyon olan takımın ne kadar para ödülü kazanacağı...

KASA DOLUP TAŞACAK
Kupayı müzesine götüren takım 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koyacak. Türkiye Kupası finalisti ise 900 bin dolar (Yaklaşık 29 milyon TL) kazanacak.

ŞAMPİYON OLAN TAKIM AVRUPAYA GİDECEK
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi bileti alacak. Söz konusu takım UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılacak ve bu aşamayı geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak.

KONSER DE DÜZENLENECEK
20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak mücadele öncesinde tüm biletler tükenirken, tribünlere 50 bin adet Türk Bayrağı dağıtılacak. TFF, VIP tribünlerde şehit ailelerini ağırlayacak. Ayrıca engelli futbolseverler TFF tarafından kendilerine özel olarak tahsis edilen tribünde maçı izleyebilecekler. Futbolseverler için müzik ziyafeti de hazırlandı. DJ Hakan Sabancı, Sefo ve Norm Ender konserleri final öncesi tribünlerdeki seyircileri coşturacak.

Editör: Mücadele Gazetesi