Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Güzel Aşklar Diyarı yakında ekrana gelecek. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, başrollerinde ise, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi önemli isimlerin rol aldığı dizinin fragmanı da görücüye çıktı.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI EKİBİ DİYARBAKIR’DA
Hazırlıklarının yaklaşık iki buçuk yıl süren ve sezonun en çok merak edilen dizisinin çekimleri Kapadokya, Diyarbakır, İzmir ve Karadeniz Bölgesinde yapılacak. Oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin Kapadokya çekimlerinin ardından set ekibi ve oyuncular Diyarbakır’a geldi. Ekip bugün (6 Eylül) Tarihi Sur ilçesinde geziye çıkarken, bazı oyuncular Surlara çıkarak Diyarbakır manzarasını tadını çıkarttı. Dizinin Diyarbakır çekimleri de şimdiden merak ediliyor. 

TOKİ'den 25 ilde ucuz arsa satışı! Diyarbakır da listede TOKİ'den 25 ilde ucuz arsa satışı! Diyarbakır da listede

GÜZEL AŞKLAR DİYARI YAKINDA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK 
Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, çok yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Muhabir: Remziye Çelik