Mahsun Kırmızıgül Güzel Aşklar Diyarı dizi için Kapadokya’da çekimlere başladı. Kanal D’nin yeni sezon projelerinden biri olan Güzel Aşklar Diyarı’nda Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi duayen isimler rol alıyor.


 
İKİ YABANCININ BÜYÜK AŞKI
Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

DİYARBAKIR’DA DA ÇEKİMLERİ YAPILACAK 
İzleyicinin büyük bir merakla beklediği dizinin çekimleri, Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleşiyor. Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da da çekimleri yapılacak olan dizi, hikayesi ile olduğu kadar mekanları ile de adından söz ettirecek.

Herkes Narin’i ararken o köyün elektriğini kesmiş! İşte o isim Herkes Narin’i ararken o köyün elektriğini kesmiş! İşte o isim

GÜÇLÜ KADRO
Yapımını Medyapım ve Boyut Film’in yaptığı "Güzel Aşklar Diyarı"nın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin müzikleri ise yine Mahsun Kırmızıgül’e ait.

Güzel Aşklar Diyarı yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi