Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz’ın Denizli Honaz Kaymakamlığına atanmasının ardından Çermik İlçe Kaymakamlığı görevine Malatya Arguvan Kaymakamı Adem Karataş atandı. Yeni Kaymakam Adem Karataş için Çermik Kaymakamlığı binası önünde protokol üyelerinin katılımıyla karşılama programı yapıldı. Karşılama sonrası Kaymakam Karataş, ilçe protokolünü makamında ağırladı.

Çermik Kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda, "Kaymakamımız Sn. Adem Karataş,
İlçe protokolü tarafından Kaymakamlık binasında karşılanarak, toplantı salonunda İlçe İdare Şube Başkanları ile tanışıp toplantı yaptı" ifadelerine yer verildi.

Balıkesir sergisinde Diyarbakır rüzgârı! Balıkesir sergisinde Diyarbakır rüzgârı!

ADEM KARATAŞ KİMDİR?
Kaymakam Adem Karataş, 1991 yılı Ankara'nın Yenimahalle doğumlu olup aslen Ankara Çamlıdere nüfusuna kayıtlıdır. Karataş, ilkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden mezun olan Karataş, 2017 yılında Maliye Bakanlığı'nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti.

 01.06.2017 Tarihle kararname ile Rize Babağ Kaymakamı olarak atandı. Karataş, Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere'de The University of Sheffield Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi aldı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesine atanan Kaymakam Karataş, evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi