Müzik severlerin hayranlıkla dinlediği isimle arasında yer alan Manuş Baba, Diyarbakır’a geliyor. Konserin tarihleri açıklandı.

KONSER TARİHİ NE ZAMAN?

Manuş Baba’nın konseri ne zaman? 25 Ekim 2024 Cuma günü akşam 21.00’da Jolly Joker’de sahne alacak. Manuş Baba’nın konserinin bilet fiyatları ise 570 liradan başlıyor. 4 kişilik locanın bilet fiyatı ise 10 bin 500 lira.

MANUŞ BABA KİMDİR?

Manuş Baba ya da gerçek adıyla Mustafa Özkan, 1 Aralık 1986’da Tarsus, Mersin’de doğmuş bir müzisyen ve şarkıcıdır. Aslen Diyarbakırlı bir aileden gelen Manuş Baba, çocukluğunda anneannesinin kendisine “Manuş” (güzel çocuk) diye seslenmesi ve bebekken söylediği ilk kelimenin “Baba” olması nedeniyle bu sahne adını kullanmaktadır.

Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması! Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması!

Manuş Baba, müzik kariyerine lise yıllarında babasının aldığı gitarla başlamış ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nde eğitim almıştır. 2017 yılında çıkardığı “Dönersen Islık Çal” albümü ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Pop, arabesk ve deneysel tarzlarda müzik yapmaktadır.

Muhabir: Fatih SURUÇ