Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) uyardğı İç Anadolu Bölgesi Maraş, Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas illerinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. Kırşehir’de 52 yaşındaki çoban Mustafa Akar, sele kapılarak hayatını kaybetti. Kayseri’de şiddetli yağmur sonrası sel ve heyelan meydana geldi.

İsmail Saymaz, Narin'in nasıl öldürüldüğünü açıkladı! İsmail Saymaz, Narin'in nasıl öldürüldüğünü açıkladı!

Kahramanmaraş, Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas illerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Kırşehir'de 1 kişi sel sularına kapılarak hayatını kaybetti.


 

KIRŞEHİR'DE BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Kırşehir'de merkeze bağlı Uzunali köyünde, akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağış, köyün çevresinde sele neden oldu. Bu sırada arazide bulunan M.A. (52) sele kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla sel sularından kurtarılan M.A, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Öte yandan sel nedeniyle çok sayıda tarla zarar gördü.

KAYSERİ'DE 1 KİŞİ ARANIYOR
Kayseri'nin Bünyan ilçesine bağlı Güllüce Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış sele oldu. Sel sularının vurduğu ilçede geniş çapta maddi hasar oluşurken, birçok evi de su bastı. Sel nedeniyle araçlar sel sularında kalırken, 1 kişinin de kaybolduğu öğrenildi. Selin ardından bölgeye AFAD, UMKE, JAK, itfaiye, ANDA arama kurtarma, Türkuaz arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler kaybolan kişiyi bulmak için çalışma başlatırken bölgede mahsur kalan 40 kişi de kurtarıldı.

Kaynak: İHA