Lübnan'daki çağrı cihazları patlatılmıştı! Türkiye'ye saldırı riski var mı? Lübnan'daki çağrı cihazları patlatılmıştı! Türkiye'ye saldırı riski var mı?

Diyarbakır’da kayıp olarak aranılan ve 19 gün sonra çuvala konularak dere kenarına bırakılan Narin’in cansız bedeni bulunmuştu. MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Kaymakçı, mecliste söz alarak 8 yaşındaki Narin Güran'ın isminin bir çocuk kütüphanesine veya kreşe verilmesi için grubu adına önerge verdi. Önergenin gündeme alınarak görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Narin Güran’ın Ölümünde Ilk Bulgular Ortaya Çıktı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı Eylül Ayı Dönem Toplantısı'nın 1'inci Birleşimi Başkan Vekili Halil Uğur'un başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın isminin çocuk kütüphanesi veya kreşe verilmesi hakkında önerge verildi.

NARİN’İN İSMİ YAŞATILACAK
MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Kaymakçı, mecliste söz alarak Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın isminin bir çocuk kütüphanesine veya kreşe verilmesi için grubu adına önerge verdi. Önergenin gündeme alınarak görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Haber Merkezi