Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayetine ilişkin Müge Anlı’nın konuşmamasına tepki göstermişti.

“NARİNİMİZİ NEDEN İŞLEMİYORSUN?”

Akalın sosyal medya hesabından, “Sevgili Müge Anlı ısrarla Narinimizi neden işlemiyorsun? Neden!!!” demişti.

Akalın’ın tepkilerinin devamından, “Mügecim bana sallamana gerek yok! Herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız oluyorsun ki garip” demişti. Akalın’ın tepkilerine Müge Anlı’dan yanıt geldi.

“KONUŞAMAM”

Diyarbakır Tavşantepe köyü imamı hakkında tuhaf iddia! Diyarbakır Tavşantepe köyü imamı hakkında tuhaf iddia!

Müge Anlı ekranlarda Narin Güran cinayetine ilişkin açıklama yaptı. Anlı, “Bir konuyu alıp da aylarca yıllarca götüremem. Benim işim o konuyu çözmek sonrası işin adli süreci. Onu herkes kendi işine kendisi bakacak. Ama ben gazeteciyim. Herkes bence konuşmalarına dikkat etmeli. Narin konusunu işlememe sebebim bu. Yayına girerken yayın yasağım vardı, bana çık yayında konuş dediler. Bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim bir insan grubuyla ilgili nasıl konuşabilirim? Ben araştırıyorum, okuyorum öyle konuşuyorum. Ben sabaha kadar işlediğim konuyu çalışıyorum. Yoksa uzaktan at kafadan bilgi yarışması. Benim adımı da kimse bu işe katmasın. Katanları da tek tek isim veririm altından kalkamazsınız. Ben özellikle işlemedim. Çünkü o iş tutuklanma oldu gözaltı oldu yarın sonuçlarına bakacağız. O benim yapabileceğim bir şey değil” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER