Son günlerde Türkiye’nin gündeminde yer alan görüntüler gündeme oturdu. Muş, Hatay ve Elazığ'da insana benzeyen cisimler uçarken görülürken, cisimlerin ne olduğu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

ÖNCE MUŞ'TA GÖRÜLMÜŞTÜ
Dün ilk olarak Muş’un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyü semalarında tanımlanamayan bir cisim Koyun otlatan çoban tarafından kaydedilmişti.

GÖRENLER TEDİRGİN
Elazığ’ın Karakoçan ilçesi Okçular köyü Avdelan mezrasında garip bir cisim görüldü. Sabah saatlerinde gökyüzünde ilerleyen cisim, Özgür Özcan tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. O anlar tedirgin ederken görüntüyü çeken Özcan, şaşkınlığını gizleyemedi.

Birçok arabada vardı! Sonunda ilk yerli arabamıza da yapıldı Birçok arabada vardı! Sonunda ilk yerli arabamıza da yapıldı

GÖRÜLEN İNSANA BENZETİLİYOR
Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde tanımlanamayan cisimler görüldü. İskenderun semalarında beliren 3 cisim, 35 yaşındaki Ali Değirmenci isimli vatandaş tarafından görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde de benzer şekilde görülen cisimler, insan figürüne benzetildi. Gökyüzündeki cisimleri cep telefonu kamerasına kaydeden 35 yaşındaki Ali Değirmenci, o cisimleri ilk gördüğümdeki şoku ve heyecanını gizleyemediğini belirtti.

Kaynak: İHA