Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, bir YouTube programına konuk oldu. Mahsun Kırmızıgül hakkında çapıcı açıklamalarda bulunan Mustafa Topaloğlu, “Ben onu keşfettim, o beni şirketimden etti” dedi.

Yeni virüs 4 ülkede görüldü! Hızla Türkiye’ye doğru geliyor Yeni virüs 4 ülkede görüldü! Hızla Türkiye’ye doğru geliyor

MUSTAFA TOPALOĞLU: ALLAH'A HAVALE ETTİM 
Mustafa Topaloğlu, Prestij müziğin de tamamen kendisine ait olduğunu söyleyen Mustafa Topaloğlu, 'Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent'i ima ederek "Hepsi biliyor ama ses çıkarmıyor. Ben onları yetiştireyim, adam olsunlar derken onlar beni kendilerine rakip gördüler. O sahtekarları Allah'a havale ettim" dedi.

Yıllar önce bir şirket kuran ve kardeşini başına geçirdiğini ifade eden Topaloğlu, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Kazandığım paralarla aileme bir katkım olmadı. Sadece kız kardeşime bir ev aldım o kadar. Prestij Müzik'i ben kurdum. Kazandığım paraları sanatçıların albümlerine harcadım. Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent... Unkapanı'nda bestekarlara yapılan adaletsizliği görünce şirket kurdum. Unkapanı'na bir düzen getirdim, ünlü olmama rağmen yerde izmarit topluyordum.

Kaynak: Haber Merkezi