Yıllardır ekranlarda sevenleri ile bir araya gelen Arka Sokaklar dizisinin bu haftaki konusu Narin Güran cinayetinden ilham alındı. Dizi, bu hafta işlediği konusuyla aynı zamanda reytinglerin de üst sıralarında yerini aldı.

DİZİ OYUNCULARI KONUŞTU!

Diyarbakır Büyükşehir’den dev zirve! Vali Zorluoğlu da katılacak Diyarbakır Büyükşehir’den dev zirve! Vali Zorluoğlu da katılacak

Televizyon Gazetesi’nde yer alan habere göre, Arka Sokaklar’ın oyuncuları Narin Güran cinayetinin işlendiği bölüm hakkında açıklamalar yaptı.

Arka Sokaklar'da Narin Detayı En Sonunda Da Unutacağız

Dizinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh, “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar ki; Türkiye yıllardır Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyor. Demek ki; Mustafa Kemal Atatürk Türk Milleti’ne çocukları korumamız gerektiğini, onların bizim geleceğimiz olduğunu söylemiş. Yaşanan bu hadiselerin, Arka Sokaklar gibi gündemi takip eden bir dizide olması bizim için çok önemli. Bölümü çekerken de tüylerimiz diken diken oldu” dedi.

HÜSNÜ ÇOBAN’DA KONUŞTU!

Dizinin en önemli karakterleri arasında yer alan ve Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Ozan’da, “Arka Sokaklar’ı 2006’dan bu yana izlerseniz, o yıldan bu yıla Türkiye’de neler olmuş görebilirsiniz. Çocuklarımız geleceğimizse biz çocuklarımıza sahip çıkarak aslında geleceğimize sahip çıkıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi