Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kayıplara karışan Narin Güran, 19 gün sonra dere kenarında bulunmuştu. Cansız bedenine ulaşılan Narin cinayetinde kimin neden öldürdüğü henüz belirlenemedi.

BEŞİNCİ GÜN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!
Dört günlük gözaltı süresi dolmasına rağmen beşinci gün adliyeye sevk edilen yenge Hediye Güran’ın (39), muhtar amca Salim Güran ile aralarındaki gönül ilişkisi iddiaları da güçlenmeye başladı. 

Diyarbakır’da “kayyum ve DEM Parti farkı” dedi! Fotoğraf paylaştı Diyarbakır’da “kayyum ve DEM Parti farkı” dedi! Fotoğraf paylaştı

Sözcü’nün haberine göre, Hediye Güran’ın Narin’in annesi olan eltisi Yüksel Güran’la beraber ilaç aldıkları eczaneye ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İlaç aldıkları güne dair eczanedeki barkot okuyan cihaz üzerinde yapılan incelemelerde, Hediye Güran’ın ertesi gün hapı olarak bilinen gebelik önleyici ilaç aldığı, Yüksel Güran’ın da farklı ilaçlar aldıkları belirlendi.

HEDİYE’NİN EŞİ 1,5 AY EVDE YOKTU!
Olaya dair asıl dikkat çeken nokta ise, Hediye Güran’ın eşi Fuat Güran’ın 1,5 ay evde olmayışı ve bu tarihler arasında gebelik önleyici ilaç alması oldu. Hediye Güran ise kayınbiraderi Salim ile ilişkisi olduğu iddialarını reddetmiş, “Yok böyle bir şey” demişti.

Kaynak: Sözcü