Diyarbakırlı oyuncu Mahsun Kırmızıgül imzalı dizide! Sercan Gülbahar kimdir? Diyarbakırlı oyuncu Mahsun Kırmızıgül imzalı dizide! Sercan Gülbahar kimdir?

Sözcü’de yer alan habere göre, Bağlar’a bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayetine dair 18 dakikalık sır perdesi çözüldü. Narin’in Kur’an Kursu’ndan çıktıktan sonra cesedi 19 gün sonra dere yatağında bulunmuştu. Güran cinayetinde tutuklu sayısı 12’ye ulaşırken 26 şüphelinin yer aldığı soruşturmada ise Narin’in kaybolmasından 7 dakika sonra Nevzat Bahtiyar’ın cesedi dereye attığı ve 18 dakikalık süre içerisinde ise aracın cesetle birlikte durduğu tespit edilmişti. Bu 18 dakikalık süre içerisinde neler oldu?

Nevzat Bahtiyar Narin

18 DAKİKANIN SIR PERDESİ!

Narin’in 15.15’te okul kamerasında, Nevzat’ın ise aracının 15.40’dan 16.30’da kadar 50 dakika boyunca dere kenarında sabit durduğu kamera kayıtlarına yansıdı.

Narin’in kaybolduğu saat ile Nevzat’ın aracının dere yatağı kenarında park halinde görülmesi ve aradaki kayıp 18 dakikalık sürenin sır perdesi aralandı. Aracın bu sürede villa istikametine giderek bir süre burada cesetle birlikte kaldığı dakikalar olduğu belirlendi.

Bu detaylar jandarmanın kolluk ihbar evrakı, yer gösterme tutanağı, keşif ve olay yerini gösteren basit kroki tutanaklarına da yansıdı.

Kaynak: Haber Merkezi