Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran (8) soruşturması devam ediyor. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu, Narin cinayeti soruşturmasındaki son gelişmeleri yazdı. Yapılan soruşturmada, amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın cep telefonu sinyallerinin 15.21 ile 15.46 arasında birbirleriyle uyumlu olduğu belirlendi. Bu verilerle ilgili alan daraltması çalışması yapıldı.

Getirilen uzman ekiple Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın kullandığı cep telefonu kayıtlarının cell track verileri alındı. Yapılan çalışmalarda, amca Salim ile Nevzat’ın kullandığı cep telefonlarının ilk saat 15.21’de aynı bölgede yakınlaşmaya başladıkları görüldü.

Diyarbakır’da bir cadde 3 gün boyunca trafiğe kapatılacak! Diyarbakır’da bir cadde 3 gün boyunca trafiğe kapatılacak!

Alan daraltma çalışmasında bu ikilinin saat 15.28 ile 15.46 arasında yan yana geldiği verilere ulaşıldı. Ulaşılan bu verilere göre Salim ile Nevzat’ın 18 dakika yan yana oldukları düşünülüyor.

NARİN'İN GÖRÜNTÜSÜNDEN 13 DAKİKA SONRA BULUŞTULAR 

Bu alan daraltması dosyaya girerken, Narin Güran’ın görüntüsü en son 15.15’de okulun güvenlik kamerasına takılmıştı. Elde edilen sinyal bilgilerine göre Narin’in güvenlik kamerasına takılan görüntüsünden 13 dakika sonra amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın buluştuğu belirtiliyor.

Yapılan tüm çalışmaların ardından, Narin’in görüldüğü 15.15’ten sonra çok kısa bir süre sonra öldürüldüğü ortaya çıkıyor.

Kaynak: Habertürk