Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve cesedi 8 Eylül günü bir çuval içinde üzeri taşlarla kapatılmış halde dere yatağında bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili kolluk ihbar evrakı, yer gösterme tutanakları, HTS kayıtları ile fezlekeye yansıyan bilgilere göre, aile bireylerinin adeta kendi içinde bir görev dağılımı yaparak adım adım nasıl delilleri kararttığı gözler önüne serildi.

Narin’in Abisi Enes Güran’ın Ifadesi Ortaya Çıktı! Enes Ne Söyledi

İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan ''Türkiye'' detayı İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan ''Türkiye'' detayı

NARİN’İN KATİLİ ABİSİ ENES GÜRAN MI?
Sözcü’nün haberine göre, Narin’in cesedinin bulunmasından sonra oklar aile bireylerine yöneldi. Ağabeyi Enes’in asli fail olduğu üzerinde duruluyor. Jandarmaya gelen bir ihbara göre, Narin’in olay günü Enes’i evin ahırında görmemesi gereken bir şekilde gördüğü için boğularak öldürüldüğü bildirildi.

Narin Olayında Anne Yüksel Güran'ın Ağız Ve Diş Modeli Alındı!

ANNE ENES’İ Mİ ISIRDI?
Gürültü ve çığlık sesleri üzerine ahıra giden anne Yüksel’in, Narin’in cansız bedenini görünce girdiği şokun etkisiyle Enes’in kolunu ısırıp, yüzünü yumrukladığı kaydedildi. Bu boğuşma sırasında Enes’in vücudundaki yaralanmalar nedeniyle de Cumartesi günü annesi tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkarılarak ağız ve diş hastanesine getirildi.

Anne Yüksel’in diş örnekleri, ağız ve çene kalıpları alındı. Enes’in kolundaki diş izleriyle eşleşme yapılmak üzere adli tıpa gönderildiği bildirildi.

Son Dakika! Salim Güran’ın Ifadesi Ortaya Çıktı “Siz Mi Öldürdünüz”

SALİM GÜRAN’IN “SİZ KARIŞMASIN BEN BU İŞİ HALLEDECEĞİM” İDDİASI
Amca Salim’in de aile içinde söz sahibi olduğu için “Siz karışmasın ben bu işi halledeceğim” diyerek Narin’in ahırdaki cansız bedenini çok sıkı ve yakın arkadaşı olan Nevzat Bahtiyar’a gizlemesi için teslim etmiş olabileceği değerlendiriliyor. Tüm ihtimaller değerlendirilirken, aile bireylerinin bilinçli bir şekilde birbiriyle çelişen ifadeler verip kafa karışıklığına neden olup soruşturmanın sağlıklı ilerlemesinin önüne geçmeye çalıştıkları bilgisi de kolluk ihbar tutanağında yer aldı.

Kaynak: Sözcü