TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor, Bir dönem Milli Takım ve Galatasaray forması terleten tecrübeli sol bek Ömer Bayram ile sözleşme imzaladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Bayram şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle tüm Amedspor camiasına merhabalar.

Amedspor Ömer Bayram’ı Transfer Etti!

Yolun başındayken; sezon boyunca elimden gelenin en iyisini yapacağıma ve terimin son damlasına kadar mücadele edeceğime dair buradan herkese söz veriyorum.

Türkiye’nin en büyük ligi olan Süper Lig’de mücadele etmek tek hedefimiz ve elimizden gelen her şeyi bu doğrultuda hayata geçirmek için çabalayacağız. Bu bilinçle ve hedefle Amedspor teknik ekibinin, futbolcularının, kulüp çalışanlarının tek arzusu anlamlı ve başarı dolu bir Amedspor hikayesi yazmak olacaktır.

Mbappe ve Traore yedeğiydi! Bandırmaspor Amedspor maçında karşılaşacaklar Mbappe ve Traore yedeğiydi! Bandırmaspor Amedspor maçında karşılaşacaklar

Uzun uğraşlar sonunda bu takımın bir parçası olmama vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte Süper Lig yolunda yürüyeceğimiz başarılı yolun ilk adımlarını atma zamanı”

Öte yandan Ömer Bayram geçen sezon 1.Lig’de Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor’da şampiyonluk yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi