Sosyal medyada çeşitli videolar ile tanınan ve aynı zamanda müzisyen olan Ragib Narin Diyarbakır’a ışınlandı. Ragib Narin çeşitli videolarla ülkeler arası geçiş yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır’a gelen Narin Diyarbakır Surlarından İtalya'nın Roma şehrine ve İspanya’dan tarihi Hasan Paşa Hanına ışınlanmıştı. Narin’in bu seferki adresi anlamlı oldu.

ÜNLÜ FENOMEN HAYATINI KAYBEDEN AİLELERE BAŞ SAĞLIĞINDA BULUNDU
Ragib Narin Paris’te bulunan Eyfel Kulesi’nden Diyarbakır ve Mardin’de geçtiğimiz günlerde 15 kişinin hayatını kaybettiği yangın yerine ışınlandı. Ragip Narin Mardin ve Diyarbakır’daki yangında hayatını kaybeden kişilerin ailesini de ziyaret ederek baş sağlığında bulundu. 

EYFEL KULESİNDEN YANGIN YERİNE IŞINLANDI
Ragip Narin’e Diyarbakır’daki sosyal medya fenomenleri de eşlik etti. Bir takipçisinin narine yazdığı “Abim Diyarbakır’a ne zaman geleceksin? Bizi unuttular bari sen unutma” yazısı üzerine Fransa’nın Paris şehrinde bulunan Eyfel kulesinden Diyarbakır ve Mardin’de 15 kişinin hayatını kaybettiği yangın yerine ışınlanarak sosyal medya hesabından paylaştı. 

Video kısa sürede binlerce beğeni aldı. Yorumlarda ise Diyarbakırlı vatandaşlar Narin’e teşekkür ettiler.

Diyarbakır'daki Yangın Bu Elektrik Tellerinden Çıkmış

Diyarbakır’da turist sayısı azaldı! Oteller boş kaldı Diyarbakır’da turist sayısı azaldı! Oteller boş kaldı

NE OLMUŞTU?
20 Haziran 2024 tarihinde, Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Köksalan Kırsal Mahallesi’nde başlayan ve Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki köyleri etkisi altına alan yangında 15 vatandaş hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Abdullah AKYOL