TFF 1. Lig üçüncü hafta karşılaşmasında kendi evinde Amedspor’u ağırlayan Sakaryaspor’un taraftar grupları, yaptıkları çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takımlarına cezanın yolunu açtı. 0-0 biten maçta Sakaryaspor taraftarlarının bir minibüs içerisinde Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın maskelerini takması büyük bir tepkiye yol açmıştı.

Amedspor Max Gradel’e 18 Milyon Lira Teklif Etti!

SAKARYASPOR 270 BİN LİRALIK CEZAYA ÇARPTIRILDI! 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Sakaryaspor’a verilen ceza şöyle açıklandı;

“SAKARYASPOR A.Ş.’nin, 28.08.2024 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş.-AMED SPORTİF FAALİYETLER Trendyol 1.Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI TRİBÜN A blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Diyarbakır’da Eş Başkan Bucak, Amedspor maçını taraftarla izledi! Diyarbakır’da Eş Başkan Bucak, Amedspor maçını taraftarla izledi!

Aynı müsabakada SAKARYASPOR A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu FDT’nin 53/8. maddesi kapsamındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 270.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verildi.” 

Muhabir: Devrim AKTÜRK