Diyarbakır Büyükşehir’den kadın voleybol takımına tam destek! Diyarbakır Büyükşehir’den kadın voleybol takımına tam destek!

TFF 1. Lig’de yedinci hafta karşılaşmalarında dikkat çeken maç sona erdi. Kocaelispor kendi evinde ve sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken, maça damga vuran hakem kararı ise sezonun en çok konuşulacak olayı olarak kayıtlara geçti.

MAÇTA DİKKAT ÇEKEN KARARLARA İMZA ATILDI!

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor karşısında gol bulamadı. Ancak mücadelenin ikinci yarısında Şanlıurfaspor, net bir penaltı kararı olan bir pozisyona penaltı kararı verilmediği düşüncesiyle maça yaklaşık 5 dakika geç çıktı.

YAŞANAN KRİZ KARŞILAŞMAYA DAMGA VURDU!

Karşılaşma 0-0 sona ererken, maçın devre arasında yaşanan kriz karşılaşmaya damga vurdu. 45+3’te Şanlıurfasporlu oyuncuların penaltı verilmesi gerektiği görüşüne karşı hakem VAR’a gitti. Pozisyonu izleyen hakem Muhammet Ali Metoğlu topun Caner’in destek eline çarptığını belirterek penaltı olmadığını belirtti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısı ise tepkili başladı. Şanlıurfaspor penaltı kararı verilmediği için tepki göstererek maça yaklaşık 5 dakika geç çıktı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK