Geçen yıl kendi evinde Menemen ile 0-0 berabere kalarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen ve yaptıkları transferler ile Türkiye’nin gündemine oturan Amedspor, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligin başlamasına sayılı günler kalırken, Amedspor’a yönelik ise hem hedef gösterici, hem de ırkçı paylaşımlar yapılıyor.

Amedspor Taraftar Fotoğrafı

TRANSFER PARASINI SORDULAR, TARAFTARDAN CEVABI ALDILAR
Geçtiğimiz günlerde X’ten bir sosyal medya hesabı, Amedspor kulübünü hedef göstermek için, “Amedspor’un yaptığı son transferlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 7 milyon Euro. Takımın değeri 2 milyon Euro’dan 8.5 milyon Euro’ya yükselmiş. Sizce bu paranın kaynağı nedir?” diye sormuştu. Taraftar ise yanıt olarak hem Passolig alımları, hem forma ve kıyafet satışı, hem de sponsorluk anlaşmalarını göstermişti.

Amedspormaçı

Diyarbakır Havalimanı Amedspor’un transferine izin vermedi! Diyarbakır Havalimanı Amedspor’un transferine izin vermedi!

AMEDSPOR’A X ÜZERİNDEN IRKÇI PAYLAŞIMLAR SÜRÜYOR
Özellikle Dünya’da en çok kullanılan platformların başında gelen X üzerinden bot hesaplar olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısından Amedspor’a yönelik ırkçı paylaşımlar yapılırken, Amedspor taraftarları ise yapılan ırkçı paylaşımlara yönelik tepki gösterdi. Dünden itibaren Amedspor taraftarları sosyal medya üzerinden kulübe destek olmak için, “Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın.” hashtag’i ile tepki gösterdi.

Şampiyon Amedspor Fotoğrafı

FATİH KARAGÜMRÜK, AMEDSPOR MAÇINDA “BOZKURT” PROTESTOSU YAPACAKLAR
Fatih Karagümrük ligin ilk haftası sahasında Diyarbakır ekibi Amedspor’u sahasında konuk etmeye hazırlanıyor. Karagümrük taraftarları ise dün X üzerinden yaptıkları paylaşımda, maç öncesinde UEFA’yı protesto etmek için Bozkurt işareti yapacaklarını duyurdu. Amedspor taraftarları ise sosyal medyadan paylaşım yaparak, gerçekleşecek protestonun bilinçli olarak yapılacağını ve maç öncesi ortamı germek için uygulanacağını ifade etti.

Diyarbakır Amedspor Futbolcular Taraftar Fotoğrafı

AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Amedspor ilk maçına çıkmaya hazırlanırken İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’le karşı karşıya gelecek. 11 Ağustos Pazar günü saat 19.45’te beIN Sports ekranlarında yayınlanacak olan maçın aynı zamanda TRT Spor ekranlarında da yayınlanacağı öğrenildi.

Muhabir: Devrim AKTÜRK