Başkan İmamoğlu sözünü tuttu! Çocuklar sevindi Başkan İmamoğlu sözünü tuttu! Çocuklar sevindi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin’in ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu son kez konuştuğunu belirterek Sözcü Televizyonu’na konuştu. 

“Bilip söylemediklerimiz var” ifadeleri nedeniyle eleştirilerin odağına gelen Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi. 

Narin Güran’ın Ölümünde Ilk Bulgular Ortaya Çıktı!

“DEVLETİN BİLDİĞİNDEN DAHA FAZLASINI BİLMİYORUM" 
Katıldığı yayınlarda “kim yapmış olabilir” sorusuna yanıtlar verdiğini, tahminlerini dile getirdiğini ifade eden Ensarioğlu, Narin cinayetine dair, “Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok” diye konuştu.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu

"SİYASETİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM" 
Yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia eden Ensarioğlu, bunun Sözcü Televizyonu tarafından değil yurt dışından boy hesaplar ve PKK terör örgütü mensupları tarafından yapıldığını ifade ederek sözlerini sürdürdü:  "Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ama sosyal medyada dolaşan bir sürü başı boş insanın da yargısız infaz yapması. Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı.”

Kaynak: Sözcü