TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz Pazar günü (19 Ağustos) Diyarbakır’a geldi. Kentte bir gece de konaklayan Hacıosmanoğlu, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdikten sonra Amedspor-İstanbulspor maçını izledi. Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği maçta Hacıosmanoğlu taraftarlar arasında da maçı izledi.

Tff’den Amedspor’a, “Amed” Yazılı Milli Takım Forması

Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi? Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi?

Dün (20 Ağustos) ise Bursaspor Başkanı Enes Çelik, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede Enes Çelik, TFF Başkanlığı'na seçilen Hacıosmanoğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde kendisine başarılar diledi. Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Enes Çelik'e üzerinde isminin yazılı olduğu bir A Millî Takım forması takdim ederken, Enes Çelik de Başkan Hacıosmanoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu bir Bursaspor forması hediye etti.

Öte yandan uzun yıllardır Diyarbakır takımları ile Bursaspor arasında yaşanan tartışmalar sonrada, TFF başkanının bu ziyaretleri futbolda normalleşme mi sorunu akıllara getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi