Diyarbakır ekibi Amedspor’un bir maçını izleyeceği sözü veren Hacıosmanoğlu’nun hangi maça geleceği belli oldu. Haberlog’a yaptığı açıklamalarda konuşan Başkan Aziz Elaldı, konuya ilişkin detayları verdi. Peki Hacıosmanoğlu hangi maçta yerini alacak? İşte yanıtı…

amedspor-aziz elaldı-1

Aziz Elaldı

HACIOSMANOĞLU HANGİ MAÇA GELECEK?

Elaldı, “Seçimlerde biz kendilerini destekledik. Zaten mevcut yönetim bu anlamda oldukça pozitifler. Bu anlamda gelecekleri maçta İstanbulspor maçı olacak. Bütün kulüplerle olan dostane ilişkilerimiz, futbol üzerinden barışçıl rolünü tüm Türkiye futboluna yansıtacağız” dedi.

Amedspor açıkladı: Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor açıkladı: Boluspor maçı nerede oynanacak?

Tff Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Montella Kararı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

AMEDSPOR’DA PİLOT TAKIM NE OLDU?

Başkan Aziz Elaldı son günlerde gündemde yer alan pilot takım içinde açıklamalar yaptı. Elaldı geçtiğimiz günlerde özellikle pilot takım söylemi üzerine bir açıklama yaptı. Elaldı pilot takım için yaptığı açıklamasında, “Böyle bir planımız var. Kurumsallaşmanın en önemli ayağı altyapıdır. Tabi bu uzun soluklu bir durum. Bu altyapımızı da tamamen iki üç yıl içerisinde aktif hale getirmemiz lazım. Çok gencimiz var bunları kazanabilmek için bir pilot takımımız olmalı. Böyle bir çalışma ile beraber bu takımı layık olduğu yere getirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi