Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Fatih Karagümrük ile Amedspor karşılaşmasında taraftarların kendi aralarında çıkarttığı tartışmalardan ötürü Diyarbakır temsilcisinin taraftarlarına ceza verdi. TFF, Fatih Karagümrük ve Amedspor’a hem ihtar hem de çirkin ve kötü tezahüratta bulunan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.

Karagümrük Gözlatı

Amedspor ve Boluspor maçlarında ilk kez görev alacak! Amedspor ve Boluspor maçlarında ilk kez görev alacak!

TFF tarafından yapılan açıklama şöyle: "TFF'den yapılan açıklama şöyle: "FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.’nin, 11.08.2024 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.–AMED SPORTİF FAALİYETLER Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI ALT TRİBÜN BATI ALT-205 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 11.08.2024 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.–AMED SPORTİF FAALİYETLER Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY MİSAFİR TRİBÜN GÜNEY-326 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine Karar verilmiştir."

Muhabir: Devrim AKTÜRK