TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, lige bir beraberlik bir mağlubiyetle başlarken, taraftarlar transfer çağrısında bulunmuştu. Amedspor’dan son günlerde transfer duyurusu gelmezken,  Sakaryaspor'dan ayrılacağını duyurun Kamerunlu forvet Lamkel Ze, sosyal medya hesabından Amedspor’un gönderisini iki defa paylaştı. 

Burası Diyarbakır değil! Evini Amedspor’un renklerine boyadı Burası Diyarbakır değil! Evini Amedspor’un renklerine boyadı

LAMKEL ZE AMEDSPOR YOLCUSU
Lamkel Ze’nin paylaşımı sonrasında, taraftarları transfer heyecanı sardı. Ze’nin Amedspor’a transfer olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 

LAMKEL ZE SAKARYASPOR’U ELEŞTİRDİ
Lamkel Ze, daha önce ise, "Sözü olmayan liderler her zaman yarın kulüplere para ödüyorlar, sözleşmemi feshedeceğim, bu çok yazık" diyerek Sakaryaspor yönetimine sert eleştirilerde bulunmuştu.

AMEDSPOR’DA RAKİP SAKARYASPOR
Öte yandan Amedspor, 28 Ağustos Çarşamba günü saat: 21.00’de İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Sakaryaspor’la karşılaşacak.

LAMKEL ZE KİMDİR?
17 Eyl 1996 (27) doğumlu Didier Lamkel Zé, Kamerunlu profesyonel futbolcu. Forvet mevkiinde görev almaktadır. 1. Lig ekibi Sakaryaspor'da forma giymektedir.

Muhabir: Fatih SURUÇ