15 Ekim 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak? 15 Ekim 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak?

2024 Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve Bingöl'e atandıktan sonra göreve başlamayan İdil Bilgen, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Ayrıntılar haberde…

Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün 2 bin 304 nüfuslu Yayladere ilçesindeki Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştı.

Göreve başlaması gereken İdil Bilgen’in başvuru süresi geçti ve bu süre boyunca herhangi bir başvuruda bulunmadı. Bingöl'e gitmeyen Bilgen'in Amerika'da olduğu ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyadan açıklama yapan Bilgen, “Miss World Türkiye 2024 olarak seçilmek benim için büyük bir onur ve ayrıcalık oldu. Tıp fakültesinden yeni mezun olmuş, ihtisasını radyasyon onkolojisi alanında yapmak isteyen biri olarak onkoloji dalında naçizane de olsa bir fark yaratabilmeyi hayal ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin En Güzel Kızı Seçilen İdil Bilgen Kimdir, Kimin Kızıdır

"BU PLATFORMU BİLGİLENDİRME KANALINA DÖNÜŞTÜRECEĞİM"

Bilgen son olarak şunları kaydetti: Miss Türkiye tacı ile bu amacımı daha geniş ve etkin bir çerçevede gerçekleştirebilmeyi ümit ediyorum. Sağlık konusunda bir farkındalık yaratabilmek için bu platformu yararlı bir bilgilendirme kanalına dönüştürmeye gayret edeceğim. Bana inandığınız ve destek verdiğiniz için içtenlikle teşekkür ederim! Güzel ülkem adına faydalı şeyler yapabilmek için sabırsızlanıyorum.

Kaynak: Haber Merkezi