Pes dedirten olay! Bohçacı kılığına girip altın aldılar Pes dedirten olay! Bohçacı kılığına girip altın aldılar

Olay, öğleden sonra Kışa Mahallesi'ndeki Kuyumcular Çarşısı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kuyumcuda karşılaşan iki grup arasında borç-alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği öğrenilmeyen tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Yaban Mahallesi Muhtarı Eyüp Advanlı ile İbrahim Nurullah Tart, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Viranşehir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerden Nurullah Tart’ın öğretmen olduğu ve öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra kuyumcu dükkanına gittiği öğrenildi.

KARNE GÜNÜ ÖLDÜRÜLDÜ
Saldırıda hayatını kaybeden Nurullah Tart’ın Viranşehir Borsa İstanbul İlkokulunda beden eğitimi öğretmeni olduğu öğrenildi. Karneleri dağıtan Tart’ın saldırı esnasında kuyumcu dükkanında olduğu ve mermilerin isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Saldırıda hayatını kaybedenlerden Eyüp Advanlı’nın ise Yaban kırsal Mahallesi muhtarı olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA,DHA