Kanal D'nin İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan başrolleri ile ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. İnci Taneleri fragmanı izleyici tarafından ilgi gördü. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hikaye çok yakında “İnci Taneleri” adıyla izleyici karşısına çıkacak. 

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. 13 bölümden oluşması beklenen dizinin Mart ayı gibi Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

İNCİ TANELERİ’NİN KONUSU
İnci Taneleri dizisinin konusu; Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İŞTE İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU?
İlk tanıtımıyla büyük ilgi toplayan İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan'la başrolü paylaşan Hazar Ergüçlü, Dilber isimli bir pavyon dansçısını canlandıracak. BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

"CİNAYETİ ROMANTİZE EDİYORSUNUZ" TEPKİSİ
Öte yandan fragmandaki "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede gündem olan tanıtım ve Yılmaz Erdoğan için "Cinayeti romantize mi ediyorsunuz, bu kadar da olmaz" yorumu yapılmıştı. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi