Diyarbakır ekibinde sezonu tamamlayan ve kulübün şampiyonluğunda büyük emekleri olan Mesut Bakkal ve Iğdırspor’da şampiyonluk yaşayan Serdar Bozkurt, yeni sezon öncesi herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı. Peki geçtiğimiz sezon Play-Off’lara kalan takımların hocaları hangi kulüplerle anlaşma sağladı? İşte yanıtı…

Amedspor açık ara farkla haftanın takımı oldu! Amedspor açık ara farkla haftanın takımı oldu!

Amedspor’da Belirsizlik! Mesut Bakkal Konuştu

Mesut Bakkal

EROKSPOR ŞAMPİYON HOCASIYLA DEVAM DEDİ

Sezonu şampiyon tamamlayıp teknik direktörüyle yola devam kararı alan Esenler Erokspor’da Mehmet Altıparmak görevine devam ederken geride kalan 11 takımın teknik direktörleri değişti. Peki 11 takımın hocaları ne yapıyor?

Serdarbozkurtığdırspor

Serdar Bozkurt

Şampiyon olan veya Play-Off’lara kalan 12 kulüpten yalnızca Erokspor teknik direktörüyle devam kararı alırken Ankaraspor’da ise teknik direktör Olcay Şahan’ın yeni kulübü Altınordu olmuştu.

Bunun dışında görev alan teknik direktörler ise yeni kulüplerle henüz bir anlaşmaya varmadı. İşte boşta kalan teknik direktörler:

Mesut Bakkal (Amedspo), Serdar Bozkurt(Iğdırspor), Kastamonuspor(Fırat Gül), Ümit Bozkurt(Vanspor), Cüneyt Dumlupınar(Bucaspor), 24 Erzincanspor(Bülent Akan), Menemen FK(Yılmaz Vural) 1451 Trabzon FK(Sait Karafırtınalar), Yeni Mersin İdman Yurdu(Özcan Kızıltan), ve İskenderunspor(Ender Tıraş) henüz yeni bir takımla anlaşmaya varmadı.

Kaynak: Haber Merkezi