Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu! Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu!

Diyarbakır dün akşam Türkiye için renkli bir görüntünün oluşmasına ev sahipliği yaptı. Amedspor’un bugün (19 Ağustos) oynayacağı İstanbulspor karşılaşması için kulübün galasında düzenlenen yemeğe TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanları olmak üzere kentteki pek çok bileşen toplandı. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna değinen konuklar Amedspor’a destek mesajı verdi.

Amedspor Diyarbakır Gala

AMEDSPOR’A ÜSTÜ KAPALI BİR DESTEK DE AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANI’NDAN GELDİ!
Renkli görüntülerin yaşandığı gecenin ardından Amedspor’un birleştirici rolü paylaşılırken, kulübe üstü kapalı bir şekilde destek sunan isimlerden biri de AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak’tan geldi. Ocak resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli Dostlar, Diyarbakır’ın ruhu kardeşliktir, sevgidir. Bu kadim şehir, tarih boyunca farklı kültürlerin, inançların ve dillerin bir arada yaşadığı, dostluğun ve birlikteliğin harmanlandığı bir yerdir. Her taşında, her sokağında barışın ve hoşgörünün izleri vardır. Aynı şekilde futbol da bu ruhun bir yansımasıdır. Yeşil sahalarda oynanan her maç, farklı kökenlerden, farklı düşüncelerden insanların tek bir amaç için bir araya geldiği, dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği anlardır. Futbol, Diyarbakır gibi, farklılıkları zenginlik olarak kabul eder ve insanları birleştirir.”

Doğan Hatun Diyarbakır Valisi

“DİYARBAKIR VE FUTBOL, KARDEŞLİĞİN, BİRLİĞİN VE BERABERLİĞİN SEMBOLLERİDİR”
"Kıymetli Dostlar, Diyarbakır’ın özü, insanları bir araya getiren, aralarındaki bağları güçlendiren bir sevgi ve kardeşlik hissiyatıdır. Aynı şekilde futbol da bu şehirde yaşayan herkesin kalbinde yer edinmiş, barışın ve dostluğun en güzel dillerinden biri olmuştur. Futbolun birleştirici gücüyle, Diyarbakır’ın kardeşlik ruhu birleştiğinde, ortaya çıkan enerji, hem sahada hem de hayatın her alanında barışa ve birlikte yaşamaya olan inancımızı pekiştirir. Diyarbakır ve futbol, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin en güzel sembolleridir. Bizler de bu ruhu yaşatmalı, hem sahada hem de saha dışında bu değerleri savunmalıyız. Çünkü Diyarbakır’ın da, futbolun da gerçek anlamı, insanları sevgi ve kardeşlik içinde bir araya getirmektir.” İfadesini kullandı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK