İlk kez birinci ligde mücadele edecek olan Diyarbakır ekibi Amedspor’da sezonun ilk maçına sayılı günler kaldı. Kadrosunu dünya yıldızları ile dolduran Amedspor’da keyifler yerinde. Taraftarlar ise Amedspor’un Süper Lige çıkmasını canı gönülden istiyor. 

Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi? Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi?

EFSANE KAPTANA ÖZEL TİŞÖRT BASKISI ÇIKARILDI
Bir zamanlar Amedspor'un efsane kaptanı olan ve herkesin gönlünde taht kuran rahmetli Şehmus Özer İçin Amedstore mağazalarında özel tişört baskısı çıkarıldı. Vatandaşlar Rahmetli Şehmus Özer’in tişörtünü çok beğendiği yoğun bir talep olduğu da söylendi. 

TARAFTAR FORMASI 1800 LİRADAN SATIŞTA
Öte yandan Geçtiğimiz günlerde ise Amedspor’un taraftar formaları satışa çıkmıştı. Satışa çıkarılan formalar 1800 liradan satışa sunuldu. Bazı taraftarlar heyecanla beklediği formayı beğenmediğini söylerken bazıları da beğendiğini ifade etti. 

Şehmus Özer

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?
Şehmus Özer (10 Mayıs 1980, Ergani - 19 Aralık 2016, Sivrice) . Erganili 9 çocuklu bir ailenin 4. ve ilk erkek çocuğudur. 6 erkek kardeş olan Şehmus'un kardeşleri Zülküf Özer, Nezir Özer, Sadettin Özer, Cihan Özer ve Oktay Özer'de kendisi gibi futbolcudur. 19 Aralık 2016 Tarihinde katıldığı bir düğün töreni sonrası geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Şehmus Özer’in ölümü herkesi yasa boğmuştu. Ölümünden yıllar geçmesine rağmen Amedspor taraftarlarının her zaman kalbinde yer almaya devam ediyor.

Muhabir: Abdullah AKYOL