Diyarbakır ekibi Amedspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kartepe’de kamp hazırlıklarını sürdüren Amedspor, transfer çalışmalarına hız veriyor. 2024/25 sezonu öncesi Amedspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kulüp transfer çalışmaları için görüşmelerini sürdürürken şimdi de Galatasaray'ın futbolcusuna talip oldu.

AMEDSPOR SÜPER LİG'İN GENÇ YILDIZINA TALİP
Asist Analiz’in haberine göre
, Amedspor Galatasaray'ın genç futbolcusu Kazımcan Karataş'a talip oldu. Futbolcunun Süper Lig'de devam etmek istediği öğrenilirken transferin netlik kazanacağı da önümüzdeki günler de belli olacak.

KAZIMCAN KARATAŞ KİMDİR?
Doğum yeri İzmir olan 21 yıl yaşındaki Kazımcan Karataş, sol bek mevkiinde oynuyor. 1 Temmuz 2022'de Galatasaray, Kazımcan Karataş ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Futbolcu ile 2022-23 sezonundan başlayarak 5 sezonluk anlaşmaya varıldığı açıklandı. Buna göre genç futbolcunun transferi için Altay'a 1.150.000 Euro bonservis bedeli ödenecekti. Galatasaray ile ilk formasını 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü, maçın 77. dakikasında oyuna girerek Galatasaray'ın evinde 0-1 kaybettiği Giresunspor maçında giydi. 2022-23 sezonunda Karataş, Galatasaray formasıyla toplam 12 maça çıktı ve takım Süper Lig'de şampiyon oldu. 

Amedspor-Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu! Amedspor-Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu!

ANKARAGÜCÜ’DE OYNADI
8 Şubat 2024 tarihinde MKE Ankaragücü ile 2023-24 sezonunun sonuna kadar geçerli bir kiralık sözleşme imzaladı. 

MİLLİ TAKIMDA OYNADI
Kazımcan Karataş, Türkiye'yi U17, U19 ve U21 genç takımlarında temsil etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi