Geçtiğimiz yaz döneminde kadroya dahil edilen ve kariyerinde Marsilya gibi kulüplerde de forma terletmiş olan Nicolas N’koulou’yla Amedspor’un yolları ayrılmak üzere. 

Nicolas N’koulou-1

ÇETİN DÖNEMİNDE 11’DEN ÇIKTI
Ersun Yanal’ın döneminde ilk 11’in vazgeçilmezlerinden olan Nicolas N’koulou, Servet Çetin’in göreve gelmesinin ardından uzunca bir süre ilk 11’de yerini alamadı. Futbolcu ile devre arasında yolların ayrılacağı sinyalleri ilk burada verilirken; transfer döneminde Amedspor’un yeni yabancı futbolcularını kadroya dahil etmesi ile beraber yabancı kontenjanı da doldu. Kulüp, bu kontenjanın istenilen noktaya gelmesi için yabancı futbolculardan birkaçını gönderme kararı aldı.

Adekanye gündeme getirdi: Amedspor taraftarı destek verdi! Adekanye gündeme getirdi: Amedspor taraftarı destek verdi!

Bu isimler arasında bulunan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nicolas N’koulou için ise Sakaryaspor’un devreye girmesi sonucu futbolcunun bugün Sakarya’ya giderek yeni kulübü ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Muhabir: Onurcan GÜLER