TFF 1. Lig Kulüp Başkanlarıyla bir araya gelen Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, önümüzdeki hafta İstanbul’da kulüp başkanlarıyla büyük bir basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi? Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi?

FUTBOLDA KARDEŞLİK DOSTLUK VURGUSU

Aziz Elaldı yaptığı açıklamasında, “1. Lig Başkanlarıyla bir araya gelerek İstanbul’da büyük bir basın açıklaması yapacağız. İşte sporun kardeşliğin, barışın sembolü olduğu” dedi.

Elaldı ayrıca 10 bin civarından satılan passolig, 2 bin kombine ve fiyatlar içinde açıklama yaptı. Elaldı, “Kombine fiyatları piyasa araştırması yapılarak yapıldı. Fiyatlarla ilgili çok bir sorun yaşamıyoruz. Fiyat çoktur diyen çok fazla kişi olmadı” dedi.

Diyarbakır Stadyum

STADYUM YOLUNA AMEDSTORE GELİYOR! KAFEDE VAR

Amedstore içinde çalışma başlatıldığını açıklayan Elaldı, “Bir tane Amedstore çalışmasının inşaatını başlattık Stadyum yolunda. Aynı zamanda store mağazası ve kafe, kütüphane bölümü gibi yer olacak. Büyük bir yer açacağız. Ayrıca İstanbul’da da bir yer açacağız görüşmeleri yaptık. Zaten e-Ticareti açacağız gelir kaynağımız da passolig, kombine ve Amedstore’dir. Bizim gücümüz halktır. Biz halkın bu dinamiğini harekete geçirirsek bizim hiç kimseye ihtiyacımız yoktur. Yönetimin, halkın desteğiyle bir arada birlikte başardık her şeyi ve yine bu halkla başaracağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi