Diyarbakır Stadyumu’nda yaşanan zemin problemi sebebi ile kendi sahasını kullanamayan Amedspor, bu sezon çıktığı 8 maçta en fazla puanı deplasmanlarda aldı.

EVİNDE 4 PUAN ALDI!

Amedspor ev sahibi takım olarak çıktığı 4 karşılaşmanın birini Antalya’da birini de Urfa’da oynarken iki maçını da Diyarbakır Stadyumu’nda oynadı.

Amedspor Kazanamıyor! İstanbul’da Bir Puan Aldıİlk olarak İstanbulspor karşılaşmasını Diyarbakır Stadyumu’nda oynayan Amedspor bu maçta sezonun ilk mağlubiyetini aldı. (1/0) Sonraki haftalarda ise Boluspor karşılaşmasını sahasında oynayan kulüp bu karşılaşmadan da son dakika yediği golle (1/1) berabere kalarak bir puan aldı.

Bu sezon ev sahibi takım olarak oynadığı 4 maçtan 4 puan alan Amedspor, deplasman takımı olarak öne çıkıyor.

Amedspor-Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu! Amedspor-Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu!

DEPLASMANDA 8 PUAN ALDI!

Çıktığı dört deplasman maçından 8 puan almayı başaran Amedspor, şuana kadar deplasman maçlarında namağlup bir seri yakalamış durumda. Deplasmanda oynadığı dört maçta iki galibiyet iki beraberlik alan kulüp bu haftada başkent ekibi Gençlerbirliği için Ankara deplasmanında sahaya çıkacak.

Amedspor Taraftar StadyumEN SON DEPLASMAN MAĞLUBİYETİ 2023 YILINDA!

Diyarbakır temsilcisi resmi maçlarda çıkmış olduğu son 13 deplasman maçında mağlubiyet yüzü görmüyor. En son deplasman mağlubiyetini 2023 yılının Aralık ayının sonlarına doğru Menemen FK’ya karşı almıştı.

Muhabir: Onurcan GÜLER