Kastamonuspor, Diyarbakır ekibi Amedspor’un bir puan gerisinden ikinci sırada yerini alırken Amedspor’u takibi bir türlü bırakmıyor. Kastamonu ekibi bu haftada Uşakspor’u sahasında konuk etti. Karşılaşmadan üç puanı 5/1’lik skorla almayı başaran Kastamonu ekibi, önümüzdeki haftada Belediye Derincespor’a konuk olacak.

Vali ayrı TFF ayrı dedi! Beklenen rapor Amedspor'a ulaştı Vali ayrı TFF ayrı dedi! Beklenen rapor Amedspor'a ulaştı

AMEDSPOR’LA KAFA KAFAYA YARIŞIYOR

Amedspor 9 haftalık galibiyet serisi yakalarken Kastamonuspor’da 7 haftalık galibiyet serisi yakaladı. Bu 7 maçının dördünü tek golle kazanmayı başaran Kastamonuspor, son iki haftadır rakiplerini farklı yenerken bir maçında da 2/1’lik galibiyet almıştı.

Amedspor ise en son Kasım ayında Etimesgut’a karşı 1/0’lık galibiyet almış, ondan sonraki galibiyetlerinde genellikle 2 farkla almayı başarmıştı. Ancak bugün Fethiyespor karşısında aldığı 1/0’lık galibiyetle 5 ay sonra bir ilk gerçekleşmiş oldu.

Bu haftaki sonuçlara da baktığımız takdirde, Amedspor puanını 71’e çıkartırken Kastamonuspor ise 70 puanı çıktı. Iğdırspor ise aldığı beraberlikle şampiyonluktan ümidini kesti, Play-Offları beklemeye başladı.

Muhabir: Onurcan GÜLER