Amedspor yeni sezona Ersun Yanal yönetiminde Süper Lig hedefi ile çıkarken kulübün peşini talihsizlikler bırakmıyor. Diyarbakır Stadyumu’nda yaşanan zemin problemi sebebi ile Amedspor’da belirsizlik sürerken benzeri bir durumu komşu kentin takımı Yeni Malatyaspor’da yaşıyor.

Yenimalatyasporstadyum

Yeni Malatya Stadyumu

İKİSİ DE URFA’DA!

Amedspor Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nu bu sezon henüz bir defa kullanırken Yeni Malatyaspor’da aynı şekilde Urfa stadını bir kez kullanmıştı. Diyarbakır Stadyumu’nda zemin problemi yaşanırken Yeni Malatya Stadı ise deprem sebebi ile hasarlı durumda bulunuyordu.

Diyarbakır Stadyumu milli maça hazırlanıyor

Diyarbakır Stadyumu

TFF tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunde Yeni Malatyaspor iç saha maçlarına geçici olarak Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda devam etme kararı alırken, Amedspor’da TFF’ye başvuru yaptı.

Amedspor taraftarları Deniz Undav’ın bu hareketini örnek aldı! Amedspor taraftarları Deniz Undav’ın bu hareketini örnek aldı!

Onay geldiği takdirde Diyarbakır temsilcisi de Urfa’nın stadını kullanacak. Böylece TFF 1. Lig’in üç takımı Amedspor, Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor aynı stadyumu kullanmış olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER