Başarılı oyuncu birçok dizi ve filmde yer alırken özellikle Çukur dizisinde hayat verdiği Vartolu Saadettin/Salih karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Oyuncunun dizideki sahneleri halen yüzbinler tarafından izlenmeye devam ederken şimdi de başarılı oyuncu Diyarbakır’a geliyor.

VARTOLU SAADETTİN DİYARBAKIR’A NE ZAMAN GELİYOR?
Ünlü oyuncu 12 Numaralı Adam isimli tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken 24 Aralık 2024 Salı akşamı saat 20.00’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelecek. Tiyatro gösterisinin bilet fiyatları 380 liradan başlıyor. 

12 NUMARALI ADAM’IN HİKAYESİ NEDİR?
Yıllarını aynı takımda geçirmiş bir kalecinin anlatıldığı hikayede, birkaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalmış ve yıllar boyunca tekrar kaleye geçeceği günü beklemiştir...

Diyarbakır’da yaşlı adam 30 yıldır bisikletiyle ekmek dağıtıyor Diyarbakır’da yaşlı adam 30 yıldır bisikletiyle ekmek dağıtıyor

Kader onu kalesine belki de hiç top gelmeyecek bir maçta tekrar kaleye geçirir.. Bu 90 dakika onun; geçmişini, yaşadıklarını, seçimlerini ve hayatı, seyirciyle beraber sorguladığı bir 90 dakikaya dönüşecektir. 

Kaleci Erkan Kolçak Köstendil'den kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak, çizgilerin dışına çıkmak üzerine; seyircinin taraftara dönüştüğü bir oyundur.

Muhabir: Abdullah ÇAKIL